Ridningen idag

Ridningen idag gick väl sådär. Goldy, den hästen jag red var väldigt slö i början. Men till slutet fick jag igång henne mycket mer, och jag kände att jag kunde "jobba henne" på ett annat sätt idag än förra ridlektionen. Galoppen gick väldigt bra med till slutet. Är nöjd från idag, jättenöjd. 
 
Fick även reda på en överraskning. Vår ridlärare sa att vi skulle få börja rida stora & små hästar i STORA RIDHUSET! Än så länge har jag bara ridit i lilla ridhuset på ridskolan då, så ååååå vad glad jag blev! Kommer även få rida i 1 TIMME och kommer få rida ute mycket också VILKET MENAS MED ATT DET BLIR MYCKET MER OCH BÄTTRE BILDER. Mina underbara kompisar Tova & Nellie ska också byta till tisdagar på storhäst ponny grupp då dom kan fota mycket, och då kommer jag fota dom med. ÄLSKAR ER <3
 

Fredag

Äntligen fredag! Skoldagen har väl varit rätt så bra. Bra till en början - dåligt till slutet. Ja, idag har jag umgåts med många nya kompisar i skolan, så kul! Haha, när vi satt och åt så var det jag, Berivan, Hanna & Alex och då hittade vi på lite saker. Vi skruvade loss saltlocket till salt"burken" lite löst, så att nästa som kom skulle få jääääääättemycket salt på sin mat. Lite elakt kanske.. Men ändå, kul hade VI iallafall ♥ Sen var det gympa, då killarna skrämde livet ur oss vid omklädningsrummet vid gympan.. Skadade då foten lite. Åh, killarna i vår klass är så omogna i vår klass nu. Sen då så slutade dagen med att jag fick näsblod.. Såklart. 
 
Men nu blir det snart stallet, och det är väl bara att HOPPAS att man inte får näsblod när man rider då.. Det är inte kul, har fått det en gång tidigare. 
 
Sen blir det väl fredagsmys med familjen, och imon åker vi ner till sööödra sverige för att hälsa på min farmor som vi inte träffat på länge <3 Sen på söndag så taggar vi, jag och alex och hanna ska äntligen fota igen! Det var så längesen, mina bästisar.
 
Puss/Tove

Kul hos Hannaaaaa

Visst är vi söööta? :')
 


Älskar min fina lilla bästis, du är bäst <3 Mitt hjärta <3

Skola imon då

Imon blir det äntligen skola igen. Okej, har nog aldrig längtat så mycket efter skolan som jag gör nu. Man blir ju så less på att vara hemma en hel jävla vecka, så det ska bli kul att träffa kompisarna nu efter all ensamhet <3 Imon eftermiddag kanske jag och Hanna åker iväg nån stans och fotar med, men bara kanske. 
 
Nu, skype med min efterlängtande grisfis :*

Nya planer om ni design

Håller på att planera lite om en ny design och header nu. Och såklart så ska duktiga Sophie hjälpa mig med detta (Eftersom att jag inte har rätt de programen som behövs för att det ska bli en snygg header). Fast att det är jag som bestämmer hur den ska se ut eller så. Just nu har jag en snygg på gång, men det lär nog ta lite tid innan den kommer.. Det är kööööö :( Men snart så iallafall :)
 
Trulle säger heeeeeeeeeeeeeeeeeej

Phantom & Vedbände.

..Åh, det var såååå länge sedan jag ens träffade min älskade ponny Phantom.. 
Hade alltså Phantom på Vedbände Ridläger, han är verkligen en toppen ponny..
Ställer alltid upp för ryttaren..
Hoppar ALLTID även fast ryttaren kanske red lite dåligt mot hindret..
HAN ÄR ETT MATVRAAAAK <3 
 
Men alltså, fy vad jag saknar honom. Minns den känslan så väl när vi gick ner med hästarna till hagen, som vanligt den sista dagen och Matilda gick bakom mig och vi skrattade, precis som alla andra dagar. Men det var den sista gången vi skulle leda hästarna bort till hagen. Det var dagen då jag skulle ÅKA HEM? Det kändes som de här 10 dagarna har gått på 2 DAGAR? Nej usch... det gick verkligen för snabbt. Men alla minnena från Vedis 2012 kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag vill inget annat än att just nu åka till Phantom, ge honom en riktig bamsekram och gosa in mig in hans mjuka varma päls, och bara komma tillbaka till Vedbände och spola tillbax tiden. Kan man inte göra det? 
 
Åh vad jag älskar min plutteponny, han är verkligen bäst.. 
Lite ovisade bilder som världens bästa Hedda tog på hoppningen, kanske kommer mer sedan. 
 
Ska även idag försöka få över filmen till datorn som mamma och pappa filmade på uppvisningen med deras filmkamera. Men det går inte så bra att få över den.. Men om jag lyckas, så får ni såklart se de videoklippet också lite senare idag. 
Hoppträningen.
Uppvärmning.

Och här började vi hoppa lite riktiga hinder. Dock var det inte så högt då Hedda fotade, blev högre sedan. Men åh vad min plutteponny är duktig, han är bäst <3


Mitt hjärta, tiden med dig glömmer jag aldrig. Hoppas vi får uppleva samma känsla tillsamans snart igen.. Ännu en gång säger jag detta, den här ponnyn är verkligen bäst. Finns ingen bättre, min älskling <3

Skype med världens finaste

Precis gjort klart Engelskaläxan, check. Så nu sitter jag här framför datorskärmen och snackar med bästisen <3 
 
Hannaaaa :*

Jag har världens bästavän ♥


Mysmys

Sitter och snackar med världens bästa Alex nu på Skype, mysigtmysigt. Sängen väntar på mig nu med, snart blir det väl att sova och imorgon så får jag stanna hemma från skolan igen.. Jäkla förskyldning. Men hon ska nog komma hit nån gång eller så kommer jag till henne snart igen! Saknar henne såååå mycket, min fina vedismamma <3 

Åsiktsinlägg - Hästar & Ridning

Går så mycket skitsnack om ridporten nu.. Jag har tillochmed blivit "mobbad". Eller kanske inte riktigt direkt mobbad, men fått många elaka kommentarer. 
Så jag tänkte nu skriva ut mina känslor här nu, eftersom att tankarna snurrar runt i huvudet. 
 
Om vi börjar såhär, tänk er för allihopa innan ni säger elaka kommentarer till någon. Har ni inget bättre för er? FOLK BLIR FAKTISKT LEDSNA. Precis som jag blir. Hoppas ni som sagt elaka saker inom ridningen läser detta och tar åt er. För detta är inte okej...
 
Som t.ex. Melina fick elaka kommentarer bara för att hon har köpt en ny ponny. Hon får kommentarer som "Du har ju redan en ponny, och så går du och köper en till. VARFÖR?" Tycker bara detta är hur onödigt som helst. Jag tror Melina klarar av 2 hästar, jag menar varför skulle hon annars köpt en till?! Vilken idiot gör det egentligen? Köper en till häst om man inte har tid?! TÄNK ER FÖR SÄGER JAG BARA TILL ER SOM SITTER DÄR BAKOM DATORSKÄRMARNA OCH SKRIVER ELAKA SAKER. 
 
Till och med mina KOMPISAR säger elaka saker till mig imon ridsporten. Som tillexempel när vi åker bil, cyklar eller något liknande så ropar jag "Åh kolla vilka fina hästar.. :')" Och så lägger dem till en så onödig kommentar "Kommer den hästen bli hamburgare?" Eller "Kolla Tove, en levande hamburgare!! Det är inte varje dag man ser en sådan." Och jag menar, hur onödigt ÄR DET INTE att säga sånt? Tänk, just nu JUST NU är det många hästar här i världen som slaktas, eller ännu värre. PLÅGAS till döds. Usch, jag får tårar i ögonen.. Och så SKÄMTAR ni om detta?!! Blir så himla förbannad...... Skäms på er som skriver och skämtar om detta.
 
Får även höra saker i skolan av klasskompisar som säger "Vad gör du på fritiden, vad har du för hobby?" Jag svarar "Ridning."  Får tillbaka ett "Haha va? Det är ju inte en riktig sport, man bara pussar på hästmular ju." Och då blir jag SÅ FÖRBANNAD. Om ni har sätt hästhoppare eller dressyrryttare på tv, tror ni verkligen att dem bara åker dit? UTAN ATT HAR TRÄNAT?! Tror ni det? Isåfall har ni såååååå mycket fel. T.ex. OS tar bara in dom bästa ryttarna från världen. Inte dom som bara pussar på hästmular hela tiden? Eller jo, det är ju klart att man ska få gosa med hästarna också, även OSryttarna som är världsbäst. Men för att man ska kunna vara OSryttare så krävs det en hel del. Att vara VÄN med sin häst. Världsryttarna har jobbat jättelänge för att bara bli vän med sin häst, för att skapa detdär "bandet" mellan hästen och ryttaren. Hur ska annars hästen kunna lita på ryttaren? Tror ni seriöst att hästen skulle åka till tillexempel OS i detta fallet då och vara stencool, hoppa alla hinder utan problem OM DEN INTE LITAR PÅ SIN RYTTARE? Knappast.
Utan det jag försöker säga här är att ridning är en riktig sport. Kan säga att jag efter varje ridpass blir helt genomsvettig. Allvarligt. Det blir jag, och det är jag inte ensam om. Ifall man ska rida bra, så är det väl lite jobbigt menmen. Så ni som säger att ridning inte är nån sport.. Haha, ni vet inte väl inte vad ridning är för något, eller det kanske ni vet. Men det ser såå enkelt ut, men det är de verkligen inte!!
 
Och ifall ni sätt på film att en tjej eller kille sträcker ut armarna i galoppen, rider utan träns och sadel? Tror ni att dom gör det utan att vara vän med sin häst? DÅ KRÄVS DET ATT VARA RIKTIGT BRA VÄN MED SIN HÄST, OCH ÄVEN ATT RYTTAREN VÅGAR LITA PÅ SIN HÄST, OCH ATT HÄSTEN VÅGAR LITA PÅ SIN RYTTARE. Hur ska annars detta funka tror ni?
 
SÄGER SÅHÄR, ridning är en mordig sport. Man är MORDIG om man rider. Ridspoten är utsett som en av världens farligaste sporter om ni inte visste det. Jag har trillat av en häst många gånger, och en gång bröt jag armen. Därför har jag respekt för hästarna, men jag är INTE RÄDD. Jag använder ALLTID hjälm och oftast säkerhetsväst. Och då kan man helt plötsligt bli kallad "Tönt, vågar du inte rida utan väst och hjälm?" Jaha.. Förlåt för att jag aldrig vill skada mig så illa ATT JAG MÅSTE SLUTA MED HÄSTARNA. Stallet är som mitt andra hem, hästarna är som min familj. Jag skulle ALDRIG kunna leva utan hästarna och ridningen. ALDRIG.
 
HÄSTARNA ÄR SÅ UNDERBARA DJUR. Stackars er som inte håller på med dom säger jag bara. Dom blir som ens bästavän. JAG LOVAR.
 
Tack för mig, hoppas ni orkade läsa allting :) Lämna gärna en kommentar.
 
 
Den här ponnyn på bilden kommer ALLTID att vara speciell för mig. Han har varit min sköthäst väldigt länge. I början när jag lärde känna denna ponnyn var jag jätterädd för honom (som dom flesta är nu, eller VAR.) Det gick ju så mycket skit om honom innan. När jag ridit honom några gånger så började jag gilla honom mer och mer. Blev sedan skötare åt honom. Och nu, för några veckorsedan var han bara borta. Då visste jag att han var såld. Ingen kommer någonsin kunna ersätta denna grymma ponnyn, som alltid finns där för människan. HAN ÄR BÄST <3 Vet heller inte vart han är nu.. det är de som är de värsta. Men jag hoppas såklart att han mår bra och att han har hamnat på ett bra ställe, där dom tar väl hand om honom, min älskling.Tänkte skriva ett långt inlägg om honom så småningom också, där det är lite mer invecklat eller så. Typ hela historien med mig och min älskade bästavän Harry. 

Hemma från skolan - Genomförskyld

Hemma från skolan idag då, blir så sjukt less på denna jävla förskyldningen nu känner jag. Ursäkta svärdommen men usch jag hatar verkligen att vara förkyld.. De är det värsta som finns :S Enligt mig iallafall...
 
Mitt ställe för dagen får väl bli sängen (såklart) och soffan framför teven. Antar jag. 
 
Aja, vi får väl hoppas att jag blir frisk snart. Så att jag FRAMFÖRALLT kan fota nya bilder och så till bloggen.
Vi hörs, puss.
 
PS. Ifall jag känner mig bättre lite senare idag, så skriver jag nog en LÅNG text om hästarna och ridningen. Är bara såååååå sugen på att skriva något långt igen, hoppas ni är sugna på att läsa?
 
ÅH säger jag bara.. Åh vad jag saknar dessa fina sommarkvällar <3 Ta mig dit igen.. 

Välkommen hösten..?

Kul när man kollar ut genom fönstret och ser att det ösregnar, blåser som tusan + åskar.. Antar väl att sommaren är slut nu.. och att vi får.. välkomna hösten? Usch, känns så tråkigt att vi går mot vinterhållet nu.. VILL HA SOMMAR <3
 

Musik i öronen och städar rummet

Spotify på, check. Städar rummet, check. 
 
Är fortfarande sjuk.. Och det suger. Kan inte hitta på något, näsan rinner hela tiden osv. Skitjobbigt, rent ut sagt. Men det är väl bara att acceptera och städa vidare. 
 
Vet inte heller riktigt vad jag ska blogga om nu? Kom gärna med förslag. Jag börjar även bli lite trött på designen och headern (fast bara för att jag har haft den så länge), så det är nog dags för en ny snart.. Eller vad säger ni? 
 
Bilder från igår när jag skypade lite med bästiseen :*

Mamma Alex

Nu har jag skypat lite med min sugmamma Alex på Vedbände. De va kul att snacka med henne lite, men nu snackar jag med några skåningar och några andra ;) Haha, roligt :) Nej, men snart ska jag mysa lite med familjen, kramkram.

Spamm på skype

Spammar sönder Skype med några kompisar + 2 konstiga skåningar. Om ni vill va med, adda toffziee så lägger jag till er där.

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

Idag hade jag planerat att åka till stan med familjen och där sälja lite saker på en loppis. Inte för att det kanske är så kul att stå på en loppis,.. men det är ju alltid kul att umgås med familjen. Det blir ju inte av så ofta att vi hittar på något tillsammans nu när skolan har börjat och så. Menmen, är man sjuk så är man. Idag blir det väl att bara ta det lugnt då.. Och försöka bli frisk så fort som möjligt!
 
En söt bild från igår på mig och lilla Goldy. 
Foto: Filippa.

Ridningen

Red ju nu i kväll, gick väl hyfsat bra kan man väll säga. Red inne i ridhuset (jag som ville rida ute i paddocken..) Goldy, den hästen som jag red är då väldigt stark så ja.. i början blev det väl lite så att hon bara drog iväg med mig.. Men sedan när typ halva ridlektionen gått så skärpte både jag och hon till sig. Jag började väl "rida" lite mer eller så efter uppvärmningen och hon förstod även det hon skulle göra mer, och bättre. 
 
Ridletionen var som en vanlig ridlektion, en helt vanlig ridlektion. Ja, när vi värmt upp hästarna i skritt trav och galopp så gjorde vi en övning då vi skulle göra lite tempoväxlingar, först i skritt och trav. Sen trav och galopp, osv. Då travade vi alltså på kortsidorna och galopperade på långsidorna. Vårt lilla ridhus är då vääääldigt litet också, så jag kunde väl inte jobba henne riktigt på det sättet jag velat.. Svårt att jobba en häst i ett väldigt litet ridhus med en pigg och frammåt och STOR ponny. Menmen, det var ju trots allt bara första ridlektionen då vi hade en "ridlektion" eller så, förra veckan red vi bara  ut så då kunde jag ju inte jobba henne på samma sätt..
 
Funderar även på att byta till en annan grupp, i ridningen då. Jag vill gärna rida Storhäst-ponny lektion då vi rider vi 1 timme och ett plus, man får rida mycket ute i paddocken då också. Detta är något jag vill gärna fixa rätt så snart, kanske till hösten? Eller till jul..? :)
 
Här har ni lite bilder från idag, de flesta bilderna är tagna av mästerfotograferna Nellie & Tova! Tusen tack 
 
 
Orkade inte lägga upp mer bilder nu.. Men någa fick ni iallafall! 
 
Kommentera nu, så kul med kommentarer :')

Stallet snart

Nu sitter jag med några klasskompisar (Alex, Hanna och Hampus) och skypar på datorn. Dagen i skolan har väl inte direkt varit en vanlig skoldag, utan vi var iväg på en "utflyckt" i en hel dag och hade det supermysigt :') 
 
Men nu så blir det snart att åka ut till stallet och snart rida, och även träffa massa goa kompisar <3 
 
Mer bloggning senare idag + en massa bilder!!

Glömt..

Hade helt glömt bort att g öra de två senaste "Dag 29 och 30" nu. Så jag gör båda dom nu, idag. Sitter just nu vid skoldatorn, helt besatt <3<3<3 Så otroligt skön och så smidig och snygg med ;) Åh vad jag älskar deeen :')
 

Dag 29: Mina rosetter. 

Har inte alls tävlat mycket inom hästvärlden, inte alls. Eftersom att jag inte ridit så länge och så, inte har egen häst, rider en gång i veckan. Så då blir det kanske så för de flesta? Fast jag har faktiskt lovat mig själv att iallafall ställa upp i min FÖRSTA klubbhoppning till hösten, även fast att jag typ dör av nervositet... Men jag ska, JAG MÅSTE, bara för att jag måste bygga upp mitt självförtroende och framför att för att jag tycker att det är skitkul att tävla, och umgås med hästar.
 
Så en så länge så har jag bara 3 rosetter, en från min andra clearroundtävling och två från ridlägret. Inte alls mycket, men somsagt så ska jag ut och tävla myycket mycket mer till hösten :)
 
 
 
Dag 30: Mitt mål med ridningen.
 
Har väldigt många mål med ridningen nu för tillfället, att utvecklas och kunna "jobba" en häst mer än att bara sitta och åka. Inte för att jag precis sitter och åker på hästen då.. Men ja.. jag tror ni hästmänniskor förstår vad jag menar. Kommer också ju tävla mer nu till hösten, vill hoppa högt och utvecklas inom hoppningen vill jag verkligen också göra. Eller kommer och kommer vet man ju aldrig. Men som jag planerat så här långt, och det är ju något jag verkligen vill ATT KOMMA UT PÅ TÄVLINGSBANORNA och bara känna den känslan igen. Suget i magen innan tävlingen, och lättnaden efter tävlingen. Även ifall det inte går bra så känner man ju lixom ändå att jo, jag vågade faktiskt ändå vara med, och ställa upp. Eller det gör iallfall JAG. 
Ett annat mål med ridningen är väl att bara KUNNA RIDA bättre. Lära mig mer saker, VÅGA mer osv. Ja, det är väl typ det som jag känner nu för tillfället. Och sen när jag nått dessa mål så bygger jag ju upp nya mål och så fortsätter det så sen.
 

Bilder från gårdagen


alex hhääärrr! ♥

Tjo bloggkompisar!
 
Jag är alex, tove bästa kåmpis!! Happy here.. :D
Nej, men jag har också en blogg så ni vet : http://www.pixbyalex.blogspot.com
Men ahh tove är en glad hästapållstjej som inte gilla kycklingsallad. Det är ju skitgott!?
Och just nu så har jag tvingat henne att gå från datorn så jag kan skriva ett hemligt litet inlägg...väldigt hemligt..
så nu är hon fastklistrad på mobilskiten haha :D
Vi skypar med några weird människor (om dem då är människor?!)
Nej men det är ju alltid trevligt!
Jo jag gillar humor och ta foton såklart! ♥
Ja, sen så är det så. Punkt.
 
 
Här får ni blommor.
 
Och choklad.      Då blir livet värt att leva ;D
 
 
 
KRAM ♥
 

I skolan

Nu är jag i skolan, har inte alls hunnit vara aktiv här på bloggen nu när skolan har börjat.. Menmen, jag lovar faktiskt att göra minst ett inlägg per dag fram över (om jag inte har bloggpaus.) Men nu måste jag stänga ner datorn, vi hörs! Puss. 
 
PS. Älskar nya skoldatorn, mycket av bloggningen skrivs nog av denna datorn :')

Hur min dag sett ut

Idag har jag ju varit i stallet med kompisarna Nellie och Tova. Vi var där, hjälpte till lite i stallet och jag skötte om min älskade Boss lite. Nellie och Tova hjälpte också till med ryktandet då Boss hade rullat sig i gruset (eller något?), haha knasponnyn.. ;) 
 
Sen hände en liten sak vid ungefär halv 6 tiden.. Jo, jag blev stucken av en jävla geting. Vet inte hur det gick till eller något, kände bara att det var något som stack mig på fingret och då såg jag att det var en geting, så jag tog ju bort den snabbt. Men åh vad det sved alltså. Min snälla stallkompis Annie ♥ hjälpte mig också, utan henne hade det varit svårt i detta läget. Nu känns det inte lika mycket, som tur var. 
 
Sedan på vägen hem så fick jag även lite sällskap av Sanna & Qyeen. Träffade på min stallkompis Sanna som red lite ute i skogen med sin ponny Qyeen. Det var kul att träffa henne igen, och prata lite om nästan allt möjligt, skolan hästarna, och allmänt livet :) Härligt att man har så goa kompisar <3 
 
Imorgon blir det stallet hela eftermiddagen med Nellie och Tova, då får kameran hänga med också ;)
 
Qyeen & någon annan privathäst jag inte vet vad den heter.. typ Escil tror jag?

Drar mig mot stallet snart

Tar cyklen iväg till stallet nu med några kompisar snaaaart, checka deras blogg HÄR. DOM ÄR GRYMMA
 
Bloggar mer när jag kommer hem, idag fick vi också våra skoldatorer, yäy! :D 
 
Bild jag tog igår. 

Stalldag

Som ni kanske läst i det förra inlägget (om ni inte gjort det, skrolla ner) så skrev jag ju om varför jag inte bloggade igår osv. Skrev även där att jag skulle åka till stallet och fota en kompis.
Blev rätt så bra bilder och så också.. och det viktigaste var ju att jag hade det superkul där med min fina kompis. 
 
Checka hennes blogg vettja, HÄÄÄÄÄR.
 
Lite bilder som jag tog på Filippa & Katie idag.

Snabbt inlägg

Blev ingen bloggning igår, men eftersom att det faktiskt var sista dagen på sommarlovet så ville jag ju ta vara på dagen och inte sitta inne vid datorn. Hoppas ni förstår (:
 
Första skoldagen idag med, började 7an. Ny skola. Ny klass. Nya kompisar. Allt var nytt, men skolan verkar jättebra och det ska bli kul att börja skolan nu efter ett långt sommarlov.. Även fast man vill ha sommarlov OCKSÅ. 
 
Hinner tyvärr inte skriva mer i detta inlägget nu, ska iväg till stallet snart och fota en kompis som ska rida :) 
 
Men jag bloggar mer sedan när jag kommit hem, puss.
 

Vänner

Tänkte ta mig lite tid till att skriva lite om det finaste vi har, vänner..
 
Vänner är något de flesta har, eller vänner är inte "något".. Ens vänner är allt. Tänk, vilka är det som stöttar dig egenom något svårt? Vilka är det som alltid får dig att le, och gråta? Vännerna. Alla behöver en vän som man kan vända sig mot när något är fel, alla behöver en vän som man kan hitta på hur galna saker som helst med. Även en vän man kan bråka med eller skylla på. Det lät konstigt, men så är det faktiskt. Om man tänker efter..
 
Den här veckan som varit nu har jag varit med mina vänner nästan varje dag och idag när jag inte har varit med en vän (då jag bara tagit det lite lugnt), så kände jag direkt att jag saknade mina vänner något otroligt.. Och en vän måste inte vara en människa, en tjej eller kille, en man eller kvinna, en gubbe eller gumma. Jag har vänner som är hästar, och många andra olika djur som betyder minst lika mycket som "människovänner". 
 
Vad vore vi utan våra vänner? Vad vore vi utan en kram ibland? En fin text som en vän skrivit? ALLA behöver en vän, om du har någon sjukdom, om du inte är någon av de populäraste SÅ BEHÖVER ALLA ÄNDÅ EN VÄN man vågar lita på. 
 
Finner inga mer ord nu, men jag säger bara...
Ta vara på tiden när du väl har dina vänner nära dig, ta vara på tiden då de underbara varar...
 
 
Jag ÄLSKAR verkligen mina vänner, utan dom.. vore jag ingenting

Dag 28: Andra sporter jag hållt på med innan ridningen.

Sporter jag har hållt på med innan var simning, fotboll, gymnastik osv.
 
Tänkte skriva en lång text lite senare idag om det bästa vi har, vänner. 

Hemma

Nu är jag hemma från ridningen. Fick rida Goldy, en rätt så stor ponny i kraftig modell. Gick väl sådär, det var ju så längesen jag red henne. Och eftersom att vi red ut i skogen med, så tog jag väl inte ridpasset så seriöst heller. Utan mest att lära känna henne och så att jag kände hur hon var, hur man skulle rida just henne för att det skulle gå bra osv. Nästa vecka blir det lite mer träning, då hoppas jag verkligen på att det kommer gå bra!!
 
En bild från dagen, jag och fina Goldy ♥

Snart sticker jag

Alldeles strax cyklar jag ner till stallet. Kanske får skjuts av mammi för att jag ska ta med min ryktlåda och allt sånt som ska tillbaks till stallet nu som jag inte hunnit ta med sen ridlägret då. Men nu ska jag fixa mina ridsaker och så, denna outfiten får duga idag.
 
Vedisoutfiten :D (vediskepsen och vedis tröjorna. En tjocktröja, och den jag har på bilden. Kortarmaden.)
 
 
Glöm inte att följa mig på Instagram, toveekarlssonn heter jag där ;)

Vad jag ska göra idag

Idag har jag bara tänkt slappa lite, sedan på eftermiddagen blir det stallet och ikväll ridning! Som jag har läängtat, äntligen. Men Filippa och kanske Nellie ska komma och då fota så det kommer väl upp lite bilder ikväll/imorgon. 
 
Bild från våren 2012 på ridskolan. Min älskade Feldon. 
Foto: Nellie

Dag 27: Alla hästar i stallet.

Det här inlägget skulle blivit jäääättelångt och jobbigt om jag skulle skriva alla hästar vi har i stallet. 
 
Så ni får en länk ist där ni kan se hästarna (ålder, bilder osv.)
http://www7.idrottonline.se/VaxjoRK-Ridsport/Ridskolan/Varahastar/Nuvarandehastar/
http://www7.idrottonline.se/VaxjoRK-Ridsport/Ridskolan/Varahastar/Nuvarandehastar/
http://www7.idrottonline.se/VaxjoRK-Ridsport/Ridskolan/Varahastar/Nuvarandehastar/
http://www7.idrottonline.se/VaxjoRK-Ridsport/Ridskolan/Varahastar/Nuvarandehastar/
 

Dag 24: Varför jag bloggar.

Har faktiskt ingen aning om svar på denna frågan. Men jag tyckte väl att det var värt att prova på det, och jag har nog bloggat i cira 1 år (på måånga olika bloggar) och jag tycker det är kul, så ja det är väl därför jag fortsätter. Finns väll inte något riktigt svar på denna frågan, men det är så himla kul också när man får kommentarer och "stöttas" av sina läsare när det behövs. 
 
 

Vad jag hittat på idag.

Idag har jag varit i stallet, fotat kompisar när de ridit, och även fotat hästarna. Blev faktiskt väldigt många bra bilder idag, roligtroligt. Så idag har jag bara tagit de lugnt i stallet med kompisarna, njutit av ännu en härlig dag och sommarlovet som snart är slut.. Haft det helt underbart. ♥
 
Även idag när jag klev in i stallet så fick jag en UNDERBAR överraskning. Överraskningen var att min älskade och första ridlägerhäst som jag hade 2011 på Vedbände Gård har kommit till vår ridskola och ska troligtvis stanna tills sommaren nästa år, om han trivs på ridskolan såklart. Han kom ju idag klockan 12 så idag var han rätt stressad och så.. :/ Men jag hoppas verkligen att han kommer stanna länge nu på ridskolan och att han trivs såklart, åh vad länge jag längtat efter att Boss ska komma. Har drömt om det i nätter, har tänkt på det hela tiden.. Och nu ÄNTLIGEN säger jag bara, har jag min älskade älskade bästavän mer nära mig.. :*
 
KAN OCKSÅ SÄGA ATT DE MED KAMERAN LÖSTE SIG. DET VAR BARA ATT VRIDA TILLBAKA DET, HAHA :'D
 
Bildbomb från dagen.
Jag och Boss ♥♥♥
Knasiga hästarna är påväg in till stallet från sommarhagarna.
Ridlektionerna
 
.. Jag har världens finaste & bästaste vänner! Och det är jag såååå glad över ♥

Aha..

Då har objektivet på kameran låst sig nu också. Märkte detta igår när jag var i stallet och min lillasyster råkade tappade min kamera. Letade upp lite på Internet här om någon annan varit med om detta, osv. Och tillslut hittade jag en med samma problem och även ett svar till den personens fråga. Så då vet jag också hur jag ska göra nu, lämna in den till en Nikon verkstad och så får man väl hoppas att de kan laga den. 
 
 
Tryck HÄR för att läsa om vad de andra skrivit (samma sak som då hände mig). Gick inte att "Pint-Screena" och sedan sätta in på bloggen.

Dag 25: Någon häst jag saknar.

Harry. Min älskade sköthäst som blev pensionärshäst. Ska försöka göra detta kortfattat, den hästen var verkligen UNDERBAR, helt UNDERBAR. Gammal är han, hatade livet på ridskolan efter att ha stått på ridskolan i hela hans liv. Men ändå, ÄNDÅ så gjorde han allt för att vara snäll, för att vara världens bästa häst. Ändå gick det skitsnack runt småungarna "Åh, hur vågar du gå in till Harry? Han sparkas ju!" "Den hästen är farlig." "Usch, jag ska rida Harry idag..." Osv, osv, osv. HELA TIDEN runt omkring mig fick jag höra de tjatet om Harry hela tiden. Och usch så tråkigt det var, min ÄLSKADE Harry.. Att ingen förstod hur underbar han är. ATT ALLA SKA VA RÄDDA FÖR HONOM. 
 
Men nu är han borta från ridskolan. Går i nån hage nån stans.. och jag hoppas verkligen att han har det bra där han är nu. Det är han verkligen värd. Min älskade bästavän, åh vad jag saknar honom..
 
Och ja, detta är verkligen ett gammalt kollage!

Stallet

Åkte till stallet idag och fotade några kompisar när dom red ut (jag red inte). Det blev faktiskt riktigt bra bilder, så ja tänkte lägga ut några här på bloggen då. 
 
Vilka härliga kompisar jag har, åh vad jag älskar dom! 

HÄR FÅR NI VERKLIGEN EN BILDBOMB, hoppas ni orkade kolla på alla!!!

Dagarna med Lina.

Dagarna med bästisfestisen har varit så otroligt roliga! Tre dagar var hon här, och vi hade så roligt hela tiden, vi har t.ex. fotat, cyklat i tre timmar en dag alltså (nästan vilse med jao) och hittat på massa roliga saker så har ju inte blivit så mycket bloggande, men nu är jag tillbax igen, med ny design snart med! (Läs mer om desingen lite längre ner i inlägget.)
 
Några inlägg blev det tyvärr bara.. cyklat i tre timmar (nästan vilse med jao) och hittat på ett annat massa kul! 
 
Har ju lagt upp en hel del bilder redan från dagarna. Men bilderna från idag har jag inte lagt upp ännu, så det får ni i detta inlägget.
 
Och så tar vi detta med design med nu, har fotat något otroligt mycket nu på senaste tiden med min nya Nikon D3100. Och som vissa kanske vet så är det Sophie som oftast gör mina designer. Då jag inte fattar riktigt med koderna till headern och designen osv. Så när jag fått lite mer bilder med på när jag rider pch så.. DÅ kommer den nya designen. Kan tänka mig att den kommer kanske i September (eller i slutet av Augusti om vi har tur!)
 

Hur resten av dagen ser ut.

Om cirka en halvtimme så åker jag och Lina bussen ner mot Resecentrum.. För att hon ska då åka tåg hem :( Vi stannar nog och käkar på Mc'donalds och sen åker jag bussen hem igen. Uppdateringen här kommer ju bli bättre när jag inte har så mycket att göra sen då :) 
 

Dag 23: Någon/några jag träffar varje dag.

Några jag träffar varje dag är ju min familj, såklart. Och när det är skola så träffar jag mina klasskompisar varje dag. Men några jag träffar dagligen, hela tiden är ju min familj såklart!

Bilder från igår kväll


Dag 22: Mina närmsta 3 vänner.

Har många nära vänner till mig. Men de 3 närmaste är nog Lina, Alex & Emmy. 
 
Förlåt för att jag skrev detta väldigt sent nu, hehe. 

Foto dag 2 med bästisen

Idag har vi fotat igen, och vi ska iväg lite senare ikväll o fota också. Vi har då varit ute läääääääääääänge i skogen idag (hehe) och hittat lite olika fotoställen ;) Så jaaa, idag har vi fått väldigt fina bilder :D 
 
BIDBOMB 1, kommer kanske mer från ikväll då (om vi lyckas få några bra bilder då med.) :)

Chill med bästavän

Nu siiter vi här, efter två fotorundor eller vad de heter. Och vi blev helt ANFALLDA av pissmyror...... Det var inte så kul, det sved som satan och kliadeee -.-
 
Haha, lite bilder.

Är med bäääästis

I eftermiddags kom Linaaaaaaaaaaa. Och då fotade vi lite och kollade sen på handbollen :D Bajs att Sverige inte vann.. :( Vi ska nog fota lite imon med, hon stannar nog till Onsdag förhoppningsvis!
 

Dag 21: Dressyr/Hoppning?

Lätt hoppning. Eftersom att jag inte ridit så länge och inte lärt mig så mycket i dressyr ännu. :)
 

Dag 20: Min drömhäst.

Har verkligen inte alls funderat över vilken som just är min drömhäst. Men det brors ju förstårs också på vad som menas med det.. Om man menar en häst man träffat, eller en häst man alltid velat ha, en man drömt om mm. 
 
Men så jag tänker det är min favorithäst eller så. Och det är ju såklart Phantom. 
 
Phantom är då en korsningsponny från Vedbände Gård. Han försöker nästan alltid sitt bästa, när han är på sitt glada humör. Då han inte är på sitt toppenhumör är han rätt så jobbig faktiskt. Haha, drar iväg. Lyssnar ingenting. Men visst, hästarna får ju också ha sina bra och mindre bra dagar. Men den här hästen i sig är helt underbar. Verkligen superduper snäll! 2 månader sedan nu jag såg min lilla älskling, och jag saknar honom verkligen något otroligt.. 
Läs mer om Phantom här. (skrolla ner på sidan, och bläddra vidare på "Nästa" pilen.)
 
MIN FINASTE PLUTTEPONNY, HAN ÄR BÄST BÄST BÄÄÄÄST

Dag 19: Min bästavän.

Jag har verkligen så himla bra vänner. Kan knappast välja vilken som är min "allra bästavän", men en tjej som stöttar mig genom allt, som man kan prata om allt om är nog min bästis tror jag. Hon heter Alexandra.
 
Hon är SÅ UNDERBAR. Som en syster, finns där ALLTID. Seriöst alltid. Den här tjejen är väl ungefär som mig, inte för tuff, inte för töntig. Eller hur man ska säga det. Har alltid kul med henne. Vi har båda intresset fotografering, men ändå lite olika. Och det längsta vi någonsin har bråkat är nog 1 timme eller nåt? Haha, går inte att vara sur på Alex längre än så. Har aldrig träffat än så snäll och underbar person som henne, aldrig aldrig aldrig. Så omtänksam och åh så himla bra vän lixom. Alla vi behöver ju en vän som stöttar en och får en att må bra, en som man verkligen kan lita på. Och det är verkligen Alexandra. Min älskade bästavän..
 
ALLA besöker hennes blogg: http://pixbyalex.blogspot.se

Idag

Idag på förmiddagen så åkte jag med mamma till stallet en sväng. Ja, det var ju då för att min lillasyster skulle ha uppvisning på ridlägret hon varit på i några dagar. Tog med kameran, men eftersom att det var första gången jag fotade nån som red med den nya kameran så blev bilderna väl inte super.. Men ja, några fick jag till bra iallafall. 
Träffade även en så sjukt underbar vän till mig idag, så kul att träffa henne igen :D
 
Sedan, ungefär runt halv 5 så var jag hemma. Då träffade jag min finaste bästavän, som jag inte träffat på hela 2 MÅNADER. Så längesen.. ♥
 
Ridlägeruppvisningen.
Vi börjar med supersöta Olivia och Pilates ♥
Min lillasyster och Selma ♥ (tyvärr blev det inte så bra bilder på dom..) :/
Min favorittjockis, Feldon. ♥
 
Underbaraste Emmy och Bella. ♥
 
Batteriet tog dock slut när jag hade hunnit fota några få bilder.. Men några bra bilder blev det iaf, dom som blev då. Hehe. Men jag och Emmy har bestämt att jag ska komma och fota nån fin höstdag igen och nån fin sommardag också. :)
 

Underbar dag på stan idag, jao

Idag har jag varit på stan med Nellie, Tova, Maja, Filippa och Ellen. Det var verkligen grymt roligt asså. Vi shoppade och jag, Nellie och Ellen drack läääsk. Och så hade vi det bara helt underbart roligt :D Så grym dag, med mina finaste vänner :*
 
Kom även hem med denna snygga tröjan, från H&M. Endast 50kr. Har kostat 149.
Bilder lånade från Nellies och Tovas blogg.

Dag 18: Mitt bästa minne.

Måste nog säga att mitt allra bästa minne är väldigt många saker. Men en av de sakerna jag ALDRIG glömmer är Vedbände Ridläger. Och när jag fick min kanin. När jag träffade mina underbara vänner för första gången. Min första tävling. Och åååh, så många saker alltså! 
 
Men ifall vi riktar in oss på Vedis då. Första gången jag var på Vedbände var förra året. Det var SÅ OTROLIGT KUL. Fick en perfekt lägerhäst, bra nya vänner och bodde ju i grymma stugan - GETINGBOET. Det här var ju mitt första ridläger, och detta lägret är ett ridläger jag sent kommer glömma... Fotorundorna i hagen med hästarna. Allt bus och mysigt med ridlägerkompisarna. Alla nya vänner. Kvällsaktiviterna. VEDISKÄNSLAN. 
 
Detta året var också ett jättebra ridläger. Var där då i 10 dagar. INTE ALLS FÖR LÄNGE. Kändes som att de där 10 dagarna gick som 2 dagar. Puts veck så var lägret slut, lixom. Firade midsommar där iår vilket också är något jag SENT kommer glömma. Hur vi dansade runt midsommarstången, och hundarna sprang mitt i ringen. När vi tog portättfoton. När jag skulle göra min midsommarkrans, vilket inte alls blev så bra.. men ja :) Kareokekvällen då vi flummade runt. Allting som hände på Vedis kommer alltid stanna på Vedis. Vill dit.. nuuu igen! 
 
2011. Läger 6, 19 - 24 juli. 
 
2012. Läger 3, 21 - 30 juni.

Dag 17: En sak som aldrig får hända.

En sak som aldrig får hända är att jag skadar mig allvarligt och inte kan fortsätta med ridningen och hästarna. Ridningen är det viktigaste som finns i mitt liv. Utan dom, är jag inget. Finns inte underbarare djur än hästar. Kan verkligen inte tänka mig ett liv utan hästar, så det vore verkligen en mardröm ifall det hände på riktigt.
 
 

Fotodag med mina tjejer

Helt underbar dag idag, har det verkligen varit.. Träffade Nellie, Tova & Hedda idag vid stallet vid halv 12. Vi cyklade hem till Nellie och Tova (de bor grannar), och kollade lite på hästhoppningen. Synd att Roffe inte fick va med.. Sedan åt vi lite och sedan gick vi ut och fotade jättemycket, jättebrabilder och vi hade superskoj! 
 
Ni är bäst tjejer :* Tack för dagen, nu bildbomb! :'D
 
 (Liten bild, jo jag vet.) xD
Haha, när vi hade fotat klart vid sjön (vid den bron som ligger där), så såg vi en skylt "Bigården" stod det och en pil, så då tyckte jag och Hedvig att vi skulle cykla dit och kolla vad det var för något, så då åkte vi dit och åh vad mycket vi skrattade på vägen dit och när vi väl var där så såg det ut såhär:
Sen såg vi även detta dasset där, myyyyysigt.. Eller inte. Luktade skit, vilket ni här ser på Tovas min :P
 
Sen var den underbara dagen med mina finaste kompisar över.. fast jag träffar ju ändå Tova och Nellie imon på staaaaan med några andra med :) När jag va påväg hem så stannade jag till lite och fotade hästarna i hagen.. fick till några riktigt bra på Elsa, 
 

Hur veckan ser ut

Onsdag : Träffa Nellie, Tova & Hedda och fotaa :D Ska bli super. 
Torsdag : Kanske ska med några kompisar ner till stan, får se.. Inte helt bestämt för min del ;)
Fredag : Inget planerat ännu :)
Lördag : Samma som Fredagen.
Söndag : Samma som Fredagen och Lördagen (heheh)..
 
Nästa vecka så kommer Lina hit någon dag i veckan också och stannar lääääänge, ska bli så otroligt roligt :D Så längesen nu.. :* 
 
På Torsdag så får ni antagligen bildbomb här från imorgon då, guuud va det ska fotas! :') <3
 
Såhär roligt hade jag och Fidde innan.. Konstig humor vi har knastjejen, eller vad säger ni?
 
Haha bara för att du är för snygg vännennnn :*
(ovisade bilder jaaaao.)
Här hjälper alltså Fideli de flesta med bäddningen, haha ......MINNEN...... ♥♥♥ (Ridlägret alltså.)

Ridningen

Åh vad mycket jag har lärt mig inom ridningen alltså. Har nått mitt mål 2012, mitt mål var att hoppa 60-70 detta året och nu har jag helt plötsligt hoppat 80! 
Jag började rida 2010 då jag jag knappast hade vågat rida utan ledare. Och nu galopperar jag utan rädsla, klarar nästan skänkelvikningar utan problem och en massa annat! Tycker det är så roligt att se och märka att man utvecklas så sjukt mycket.. på BARA 2 ÅR.
Fast jag har mycket mer att lära, men åh vad roligt det är att det går framåt i ridningen :D
 
Nästa vecka börjar ridskolan igen, åh kan inte vänta.. Vill rida NU!!
 
 

Dag 16: En tävling jag minns.

En tävling jag aldrig någonsin kommer glömma var min andra tävling, clearround med en så jättefin och stark och fin Caprice. 
 
Tävlingen gick superbra, bara att jag kanske kunde rida lite snabbare, hehehe. Men det gick somsagt bra och vi fick rosett. Dock så hoppade jag pyttehinder, vilket ni kommer se på bilderna :/
 
Caprice, som hästen heter finns numera inte. Har ingen koll på när hon försvann, men jag fick reda på det på ridlägret för nästan 2 månadersedan.. 
 
Hon var stark, hade cancer, var gammal fast ändå gjorde hon verkligen allt. Hoppas hon har det bra där uppe.. Älskade Caprice ♥♥♥
 
Foton av Ellen.

Världens snällaste Tova och Nellie

Blir så glad när jag får sånna här kommentarer :') Speciellt av två så underbara och speciella kompisar till mig.. Går inte att förklara hur bra ni är, ni är BÄST ♥
 
Mina små älsklingar.. :*
 
 
ALLA KOLLAR DERAS BLOGG.
 
http://pponnydrommar.blogspot.se
http://pponnydrommar.blogspot.se
http://pponnydrommar.blogspot.se
http://pponnydrommar.blogspot.se

Dag 15: Någonting jag är bra på.

Haha, sorry men jag vet verkligen inte svar på denna frågan, hehe..
Men ifall du tycker jag är bra på nåt så får ni gärna kommentera de x)

Åh, jobbigt nu..

Lillasystern går runt och gråter för lilla Happy hela tiden (hamstern som dött), och idag fick jag också reda på att min älskade sköthäst Harry har sålts.. Gått i pension. Orkar inte med livet just nu, vill inte hitta på något. Vill bara gråta, och få båda två tillbaka.. ♥
Men på Onsdag blir det iallafall att fota med några kompisar jag inte träffat på länge, hoppas jag är bättre då.
 
'
Bild på Harry från sommaren 2011. Saknar verkligen honom.. och Happy. ♥♥♥

Hemskt.

Igår kväll hände något fruktansvärt tråkigt. Känns sådär att skriva det här på bloggen, men det var våran hamster som dog.. Ni kanske tänker "Amen det är ju bara en hamster". Men den hamstern hade vi i nästan 2 år, och hon betydde verkligen något enormt för hela familjen. Usch, jag upptäckte det när jag skulle duscha så låg hon utanför "huset" där hon sover (alltså, hon var i buren) på rygg med öppna ögon. Vi städade ut buren och nu är hon begravd på tomten.. Åh, vad tråkigt att våran lilla hamster är borta.. Föralltid. Kan inte fatta det.
 
V i l a  i  f r i d  u n d e r b a r a  l i l l a  v ä n ,  d u  k o m m e r   a l l t i d  f i n n a s  i  v å r a  h j ä r t a n .
BILDERNA ÄR KOPIERINGSFÖRBJUDNA AV MIG OCH MIN SYSTER. 
♥ Bilder från sommaren 2011. ♥

Haha, knasisar.

Rätt gött ändå att sitta och bara kolla på när lillkusinen och lillasystern håller på och busar.. Haha, knasiga ni är söta små goingar ;)
 
 
:*

Favoritbilder jag tagit, Något jag behöver träna på inom ridningen.

Glömde helt bort att skriva sån här "Dag..." igår så jag skriver båda idag.. hoppas det är okej för er? :)
 
Dag 13: Favoritbilder jag tagit själv.
 
Älskar denna bilden, visar mycket vänskap och ljuset är också helt okej ;) Kärlek till bilden..
Älskar även denna bilden. Tycker den visar mycket glädje, hästarna är på sommarbete och Goldy & Tjalle kliar varandra.. En stor favorit denna också :')
Åh, denna bilden alltså.. Älskar den. 

De är nog mina 3 favoritbilder. För tillfället iallafall :)
 


Dag 14: Någonting jag behöver träna på inom ridningen.
 
Jag brukar faktiskt inte tänka så långt fram när jag rider eller så. Brukar ta varje ridlektion i taget, så bror det lixom på vilken häst jag rider, osv. Men något jag behöver träna på är nog att våga mer.. våga tävla, våga hoppa högre och sånt. Även kanske göra nogrannare galoppfattningar och sånt. Har ju inte ridit så länge heller, så ja.
 
 

Funderar på ny design.. Igen.

Någon som har förslag på någon fin design, alltså färg på header, och designen och sånt? Kommentera gärna isåfall :) Ska bara samla på mig lite mer foton sen så kommer nog den nya designen såsmåningom :D 
 

Igår

Igår var jag ute och fotade först lite portätt och naturbilder, väldigt myyysigt :D Och sedan åkte jag till stallet på kvällen och fotade hästarna i hagen ;) 
 
Här kommer lite bilder från gårdagen. 
 
Igårkväll.
 
Glöm inte att följa mig på Instagram: toveekarlssonn

Igårkväll - Idag på morgonen.

Kvällen igår var jättefin, så då tog jag ut kameran och fotade Trulle (min kanin) lite. Kan ju inte allt direkt om kameran ännu, så har ju t.ex. inte börjat fota manuellt ännu. Men det blev väl hyfsat bra ändå ;) 
 
Varsågoda.. kaninbomb x) (dock några naturbilder också.)
 
Bomb från kvällen igår.. (Har dock inte hunnit/orkat redigerat någon av bilderna ännu, men de blev rätt bra ändå va?)
Trulle leker farlig medans han typ stretchar (stav) bakbenen ;) Ja.. så kan man också göra ju..
 
Morgonen idag var också väääldigt fin och Trulle va lika pigg och busig som vanligt så ja, ännu mer kaninbomb ;)
 
 
 
Ett långt inlägg blev detta iallafall, haha :) 
 
KOMMENTERA GÄRNA :D 

Min älskade Nikon..

Idag har jag fotat, fotat och fotat.. Jag och pappa åkte och hämtade den och efter det så laddades batteriet och jag sorterade upp lite saker och så. Fick också med i paketet ett redigeringsprogram så det blir väl att sitta vid de rätt mycket och redigera och redigera. Haha :)
 
Lite random bilder från idag.
Redigerade i ViewNX 2 (De programmet jag nämnde innan.)
 
Outfit,
Trulle charmade sig för kameran idag, några bra bilder blev det iaf (de här bilderna har jag inte orkat redigera ännu, hehe..)
Haha, de två sista bilderna asså.. x) Min lilla lama :*
 
Ska ut och fota Trulle ikväll då han är jättepigg och åh vad han kommer spexa (stavning) sig då (förhoppningsvis iallafall.) 
 
ÄLSKAR MIN NIKON D3100 ♥ kärlek till den...

Uyeaah

Nu har ÄNTLIGEN min systemkamera kommit till Ica Supermarket, så jag ska hämta den vid 12 ungefär!! 
 
Glad tjej häääär, wihoo!!! :'DD 
 
Coola gänget.., mina tjejer! 

Dag 12: Min största rädsla inom ridningen.

Jag har ingen större rädsla inom ridningen. Men något jag är lite rädd för är väl att hästen går omkull så att både jag och hästen skadas. Eller att jag trillar av och skadar mig så allvarligt att jag inte kan fortsätta rida.. Och att jag tappar intresset och slutar att rida, (inte för att jag tror att det kommer hända då men man vet ju aldrig.)
 
Håller på med en film nu från allting som jag filmat på Vedbände. Troligtvis kommer den upp senare idag :)
 
Bild printad från film.

Vad jag har för planer på denna bloggen i framtiden.

Eftersom att jag snart kommer få min älskade systemkamera så kommer jag ju fota jättemycket med den såklart. Så jag har tänkt att denna bloggen kommer bli lite mer som en fotoblogg, fast även att jag skriver om mitt häst och vardagsliv. Kommer ju inte heller att ladda upp samma bild här över 3 gånger som jag gjort nu när jag inte har så många bra bilder, det blir inte så bra då med min kompaktkamera... Men snart kommer min nya kärlek, och då ska det fotas :D
 
Kommer ju bli mer inlägg, mer foton och mer av allt! Kommer att ändra designen och headern också när jag samlat på mig lite nya bilder och så. Vet inte när det blir, men såsmåning om iallafall. 
 
Hoppas ni tycker detta låter bra?
Kommentera gärna din åsikt ifall ni önskar något här på bloggen i framtiden eller så ;) 

Dag 11: När och varför jag började blogga.

Jo, det började väl så att mina flesta kompisar bloggade, så jag tyckte det var värt att prova på det. 
.. Tyckte att det var kul att blogga och fortsatte.
 
Min första blogg skapade jag nog 2010 har jag för mig. Har bloggat på mååånga olika bloggar innan denna men eftersom att det gått särkillt bra på denna bloggen så har jag valt att fortsätta blogga här och ingen annan stans :)
 
Världens bästa ponny. Älskar dig så otroligt mycket <3 Dock ser jag hemsk ut på denna bilden..
 

Väntan..

Väntar, väntar och väntar på min systemkamera. Har ju beställt den via Net on Net så den kommer ju till Ica så jag får hämta den där. Och så kan man ju följa den via en hemsida, så den är påväg så om vi har tur så kommer den imorgon.., vill ju ha den när min bästavän kommer hit i helgen, håller tummarna nu.. :) 
 
VI ÄR BÄST, MYRSTACKEN! ♥

Dag 10: Någon jag skulle vilja träffa

Det vet jag faktiskt inte.. men det skulle vara coolt att träffa Malin Baryard eller Roffe eller någon liknande.. ;)
 
 

RSS 2.0