Frågestund

Nu när jag är på ridläger tycker jag att vi kör på en frågestund!! :) Vad tycker ni om det? Orkar inte krabba med en massa inlägg /dag när jag är på Vedis, utan då kör vi en frågestund istället. För att hålla bloggen uppe i topp :) 
 
Fråga så mycket ni vill, och för att det ska vara mer chans för fler frågor så får ni gärna dela på eran blogg att "Tove har frågestund på hennes blogg, fråga på.", eller något liknande. Större chans att jag just svarar på dina frågor då om det kommer jääättemånga frågor.
 
SÅ DÅ KÖÖÖÖR VI, FRÅGA PÅ NU!!

Gästbloggar

Hejsan alla Toves läsare!
Jag heter Sophie Lundberg och är 15 år. Just nu rider jag på ridskola en gång i veckan och sen hyr jag en c-ponny från ridskolan 3 gånger i veckan. Han är till salu och det är därför jag kan hyra honom. 
Min blogg handlar om min vardag, bloggdesign och så klart hästar. Ni kommer att få följa med på träning och tävling. Min största dröm inom ridsporten är att ha en egen häst och tävla. Snart kanske den drömmen är verklighet? Jag har börjat komma i rätt riktig i alla fall!
Vad kan jag säga mer?
Jo, jag ska på ridläger om två dagar (21/6) och då kommer jag träffa Tove för första gången. 
Det ska bli jätte kul att träffa dig!!
Längtar så klart efter den häst jag red förra året på lägret. Jag red en d-ponny som heter Camparie. Hon är världens bästa läromästare. Längtar efter henne så MYCKET!
Kram på er!! Sophie - http://soobloggen.blogg.se 
 

Överaskning

Nu har jag fixat en överaskning till er alla. Jag ska ju iväg på ridläger så då kommer det upp en kul grej här på bloggen.. Några vet redan om det, men ni som inte vet blir det ju en överaskning för ;) 
 
Kan säga såhär - Överaskningen kommer upp hit imorgon.
 
Bild på Obóy sen förra året på ridlägret.
 
Detta blir nog sista inlägget innan jag åker till Vedis, men hörrni..
Glöm inte Överaskningen imorgon!!

Awesome day!

Dagen har varit helt grym! Har tillbringat dagen med att vara med min kompis Alexandra. Vi fotade och det blev bra bilder.
 
Veckorna frammåt nu ser väl inte så dumma ut eller? Åker ju på ridläger på Torsdag och stannar till sista Juni (10 dagar.) Sedan åker jag nog till Öland med familjen eller något sånt! 
 
Det känns verkligen underbart med sommar och sommarlov nu, det va verkligen det jag behövde ;) 
 
Bjuder på lite bilder från dagen, kommentera gärna :D
Alltid kul med lite kommentarer!
 

Med Alexandra

Nu sitter jag med Alexandra. Dem blev fett bra :D Så nu får kamerabatteriet ladda så blir det väl en till fotorunda sedan!!
Så nu lägger jag upp 4 bilder
Resten av bilder kommer senare, i kväll tror jag :)
Sorry för dålig kvalite men jag har inte hunnit redigera biderna xD Men resten kommer ikväll, och då är dem redigerade :) Puss

Yeaah!

2 ovisade bilder på sötisarna!!
Ovisad mysbild på min fina Emmyus :*
Foto: Jag

Ovisad sommarbild på Emmys fina pååååny Bella :*
Foto: Jag eller Emmy, kommer inte ihåg. :) 

Kram!

Måndag

Idag är det Måndag. Kändes konstigt att inte gå till skolan idag, men det är väl bara att vänja sig för man här ju SOMMARLOV. 

Detta händer i veckan. 
Tisdag - Ut och fota med Alexandra
Onsdag - Se till så att allt är packat och klart till ridlägret :D
Torsdag - Vedbände Ridläger

Och sen är jag ju på Vedbände fram tills den sista Juni :D Så det är så min vecka ser ut :) 
Kommer inte alls vara aktiv nu, tror jag inte tyvärr denna veckan (+ nästa). Har mycket att fixa med innan ridlägret och när jag är där så hinner jag ju inte med bloggen. Kommer ju självklart upp iallafall minst ett till inlägg innan jag åker på ridläger. 

Men om jag glömmer skriva detta i nästa inlägg, så får ni ha det så bra! Så kan ni kika in på bloggen sen igen efter 10 dagar, då är jag tillbaka i bloggvärden igen, och dessutom med en massa nya bilder! :) 

Caprice & Jag. Hopptävling 2012 på Vedbände.
Foto: Ellen

"Bildbomb" 1

Bilderna är från i Onsdags. Alla foton är tagna av mig! Bildbomb 2 från i Fredags kommer senare :D


Bilderna blev kanske inte super, men skitsamma xD. Kanske ingen riktig bildbomb heller men i "Bildbomb 2" kommer det myyyyyycket mer bilder så håll utkik nu hörrni ;) 

Idag, Söndag.

Under dagen idag ska jag åka till stallet och hämta allt som ska med till ridlägret.
Tvätta alla ryktsaker, osv. För just nu så har jag ju allt i min och min lillasysters stall låda, i stallet. Så allt ska hämtas idag, och packningen ska bli klar! ;)

Sedan när jag är klar med de så ska jag sitta och redigera de flesta bilderna, som ni ska få bildbomb på.
Vill bara påminna er om att KOMMENTERA så mycket som möjligt. Älskar att få kommentarer, och det skulle göra extra mycket om du vill kommentera när jag bjuder på bildbomb. Haha :) 

Men nu.. lite bilder från skolavslutningen! :D 








Puss ;*

Dag med Lina

Har idag tillbringat dagen med min bästavän. Det var riktigt kul att träffa henne idag! Vi var lite på ett stooooort köpcenter i Växjö, Grand Sammarkand. Själv köpte jag väl inget så, men Lina handlade myycket :D Hihi, men nu på Torsdag är det ju Vedis, längtar ihjäl mig. 
HAHAHAH, detta är då jag och Lina.. rätt snygga va? Haha, skitful bild men den är GAMMAL det skyller vi på ;)

Puss, ska packa vidare nu.. wiiiho!

Börja packa kanske?

Haha, det kanske är dags för mig att börja packa nu? Eller vad tycker ni? Ska på ridläger på Torsdag och så ska jag vara där till den sista Juni. Eller ja, i alla fall så ska jag ta ner kläder som ska tvättas, så att dem är tvättade och klara tills lägret.
Ni som inte vet så ska jag alltså på VEDBÄNDE RIDLÄGER. Och det är världens bästa ridläger, och bara för att jag längtar så sjukt mycket så kan jag väl bjuda på några bilder från Vedbände, alltså från förra sommaren när jag var där på Ridläger.. Fina Minnen ♥
 
Haha, jag som rider världens bästa åsna Collgate.
Foto: Filippa

Maja, Tilde, Bartski, Jag, Asta, Filippa & Vilda :)
Foto: Vedis personalen

Jag och världens bästa ponnii Boss ♥
Foto: Vedis personalen

X- lady
Foto: Jag

Sådär ja, ser ni själva hur kul man har det på Vedis eller?! :) Längtar ihjäl mig nu..

BTW, Fotona från gårdagen och från i onsdags och fotona sen skolavslutningen igår kommer snarast i ett lååååååååååångt inlägg! :D

Puss & Kram.

Stallet idag

Stalldagen idag har verkligen varit världens bästa, och ja jag menar det. Själv red jag ju idag, wiiiho! Vi hade gymkana, en grymt rolig avslutning på terminen. Våra lag kom lika, alltså båda vann. Det blev 3-3. Alltså hade vi 6 olika grenar. Roligt var det, och jag måste väl ändå säga att jag gjorde en rätt stilig avramling, haha! 
Hade även en grym fotograf med mig idag... MAJA! Hon fotade myyyycket, så bilderna kommer upp här när hon skickat dem till mig. Fotade ju med hennes systemkamera. Kommer även upp foton på Maja när hon rider och hennes ridgrupp när dem badar :D Mysbilder <3 


Hade gymkana med denna mysponnyn idag, gick riktigt bra. Bild från 2011.

Kram!

Sommarlov!!

Wiiiihooo!!! Äntligen säger jag bara, som jag har längtat asså. Sjukt skönt.. men en sak som inte är så kul är att jag kommer inte gå kvar på samma skola :( Eftersom att jag ska börja sjuan. Kommer sakna dem underbara som kommer gå till andra skolor, men som tur va så får jag med mina närmsta vänner sedan till sjuan. Och det är jag glad över, kan jag säga er! Allt för mina vänner <3 
Pappa fotade en hel del under dagen så bilderna kommer upp hit lite senare när jag har tid + så kommer bilderna från i onsdags i stallet ;) För nu ska jag snart äta pizza och fira skolavslutningsdagen med släkten och familjen, lovelife.

Bjuder på en bild, jag och världens bästa klass, kommer sakna denna klassen och skolan så oehört mycket, men ska ändå bli skönt att sluta, haha.

Men i alla fall.. JAG ÄLSKAR ER SÅ SJUKT MYCKET, OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET. 


Från vänster: Filippa, Alexandra, Jag & Elin.

Här hittar ni mej! :)

Instagram: toveekarlssonn
Facebook: Tove Karlsson
Dayviews: tovespiix
(Bloglovin: Direktlänk)

Puss /Tove :*

Veckans Ekipage

Tänkte att vi kör en Veckans Ekipage denna veckan. Tack Filippa för tipset ;) Har ju haft det förut på den andra bloggen vilket gick riktigt bra, tänkte därför testa det här också. 

Ja, ni som inte vet hur det går till.. En liten kortförklaring.

  • Skicka in ett mail till [email protected] på ett foto på dig och din häst/sköthäst mm..
  • Sedan skriver du lite kort fakta om dig och hästen om lite vad som möjligt som har med er att göra, t.ex.vad hästen gillar, t.ex. hoppning då. Med mera.. Upp till dig hur mycket du vill skriva.
  • Sen en extrasak. Om du har en blogg så tipsar du för dina läsare "Va gärna med på Toves bloggtävling, kom dit genom att trycka här." Eller något likanande. Inget måste, men större chans att du vinner om du gör det. 

Vid frågor.. maila mig eller skriv i kommentar så svarar jag så snart som möjligt :)


Harry och jag. Gammal bild men skitsamma, älskar dig finaste.. <3 

Stalldagen igår

Igår var jag ju en lååååång stund i stallet med världens bästa kompisar. Red ju inte själv då, men jag åkte ju dit för att jag måste ju med ta hand om min fina sköthäst också, Harry plutten. Ja, han var på ett gott humör igår. och det var ju mina kompisar också, haha. Jag fotade en hel del med finaste Tova´s kamera, innan batteriet tog slut :( Haha, men nu kommer iallafall en bild på VÄRLDENS FINASTE Tova & Madicken, kommer mer senare på Sanna & Welmer, Nellie & Harry och Hedda & Penny ♥ '


Sophie är ju klar med headern och designen nu också, vad tycker ni om den? :D

Snart helt klart!

Nu är snällaste Sophie klar med min header. Bara en sak jag skulle byta på headern.. men annars är den helt klar! Designen kommer nog in hit på bloggen antingen ikväll, eller imorgon förhoppningsvis. Väldigt kort inlägg, ska till stallet nu och fota mina fina kompisar. Tova & Nellie :D Men iallafall, ungefär såhär kommer designen se ut sedan på min blogg, bara att två av bilderna är annorlunda ;) http://soobloggen.blogg.se/milike Tack ännu en gång Sophie!! :D

Sommarlov om 3 dagar!

Wiiihoooo! :D Och sen 9 dagar till ridlägret.. kan det bli så mycket bättre eller?! :')

Förlåt..

Förlåt för usel uppdatering, men jag har verkligen inte haft blogglust.. Vet inte riktigt varför, men har bara känt mig helt depp. Bara velat gråta i sängen lixom. Så har jag känt mig igår och idag. Käns inte alls kul, vet inte varför heller? Har kollat på massa gamla bilder från när jag var liten, typ 3 år. Och hittat bilder på mig och min underbara farfar, som tyvärr inte finns längre. Har ni någon gång förlorat någon som stått dig riktigt nära? Isåfall vet du nog hur jobbigt det är.. Det var ju ett par årsedan nu han försvann, men jag glömmer aldrig bort hur det va att få reda på beskedet.. att min farfar kommer aldrig tillbax. Några år efter dör min sköthäst, och nu är min nuvarande sköthäst till salu. Alltså, livet är inte lätt, och det är de inte för någon.. det lovar jag.

Men jag hoppas att jag har er fina bloggläsare som ett stöd för mig? Mycket roligare att blogga då ju.
Nu vet ni ju iallafall anledningen och jag ska försöka vara så aktiv som möjligt, fast att det inte är så enkelt. ;)
Väldigt dålig kvalité, men bilden är tagen från ett fotoalbum.
Jag och farfar på bild. <3

Vårstädning hos kaninen

Brukar varje år ha en "Vårstädning" hos min kanin Trulle, då jag städar så allt blir rent och fint till sommaren. Städar ju såklart buren på vintern också, men idag skurade jag buren, och fixade lite extra. Ja, i år blev det kanske inte riktig "Vårstädning" utan "Sommarstädning" kan man väl kalla det? ;) Haha, men Trulle blev glad för att han fick lite förändringar i buren och så!

Kameran fick även hänga med upp till honom, så lite foton blev det iaf.
Och ni som inte vet, Trulle är utekanin.. hihi.


Haha, aw.. Muuuums med gräs säger han ;)
Älskling ♥
Såhär ser det alltså ut i ett av rummen ;)

Fick även detta gulliga sms av min bästavän, fatta vad jag blir glad och fatta vad jag blir tårögd alltså... älskar denna underbara människan så sjukt mycket alltså... :*

Thaa week

VECKA 24.
Måndag - Skola, Cabaré uppvisning i skolan. 3 förelställningar.
Tisdag - Skola, stallet där efteråt tror jag.
Onsdag - Skola, stallet.
Torsdag - Skola, inget planerat efter skolan.
Fredag - SKOLAVSLUNING, Sista ridlektionen för terminen, träffa kompisar.
Lördag, Söndag - Packa för VedbändeRidläger, bästis Lina kommer kanske hiit :)

VECKA 25.

Måndag - SOMMARLOV, packa vedis.
Tisdag - Chill.. inget planerat ;)
Onsdag - Inget planerat här heller, hähä.. Jo, se till så att allt är packat för Vedbände ;)
Torsdag - RIDLÄGEEEEEEEEEER, wiiiho!!!!!
Fredag - RIDLÄGER!
Lördag, Söndag - RIDLÄGER!
Sen är jag på ridläger ända till den 30 juni!
Inte långt kvar nuuu... :D

Sommarbildeeer

På fredag är det skolavslutning, och om 11 dagar är det ridläger.. WIHOOO!!!






WORDS


Dagens Outfit :)

Randig tröja - Börjes (mix), 149 kr.
Svarta byxor - H&M, ? kr.
Puss

Såå hemskt..

"Jag vill varna alla för att lämna sina hästar till Malin Lundberg på Malins hästeri i Börön.www.malinshasteri.se. I så här dåligt skick hittade jag min fina ett årshingst efter kort tid (6veckor) . Mycket mager och full med sår, svullna bakben, uttorkad, utmattad och enligt vet. skulle han troligen inte överlevt 4 veckor till om jag inte tagit hem honom. Snälla dela denna varningen på FB så inga fler hästar blir plågade!"
- Så skrev Ida Hamrin på FB om de tragiska som hänt hennes häst..
Sprid vidare, snälla ni.. så hemskt!! :(


Så här ser han alltså ut.. usch så hemskt asså.

@Börjeees

Har varit på Börjes idag, med mamma och systern. Köpte ett par ursnygga ridvantar och två tröjor! Själv är jag väldigt nöjd med de jag köpte. Blev inte så mycket, men måste spara nu när jag ska på ridläger om 12 dagar ;)
Orkar inte lägga upp bilder på plaggen jag köpte nuu, skittrött.. Men gör det imorgon eller senare ikväll tror jag!
Beautiful horses..

Harry & Olméo

Harry är min sköthäst. Min andra favorithäst. Han var min drömhäst, redan som liten. Har känt Harry riktigt länge, och nu är han helt plötsligt till salu för att han ska gå i pension. Ja, tiden går snabbt när man har roligt, kanske lite väl snabbt? Kommer sakna min fina som satan när han flyttar, men vet att han kommer få det mycket bättre som pensionshäst. Det var jättelängesedan jag red honom nu eftersom att jag är lite stor för honom, inte mycket men han orkar ju inte lika mycket nu när han är gamlare. Saknar verkligen att rida honom. Han har också blivit en annan "person" i sättet, och ibland vill jag bara tillbaka till den gamla tiden med honom.. Då allt var perfekt.
JAG ÄLSKAR VERKLIGEN DENNA UNDERBARA PONNYN, FINNS SERIÖST INGEN BÄTTRE.
Olméo (Olle) var min andra halva. Han va den enda jag kunde snacka med om allt möjligt ett tag. Tiden gick, dagarna med honom rullade på som aldrig förr.. Allt var helt perfekt. .. Enda tills en vacker dag i Oktober 2010 då min älskade sköthäst fick avlivas pga en skada, men jag är helt säker på att han har det bäst där uppe med de andra hästarna, på de eviga gröna ängarna. Men just den dagen var jag helt förstörd. Låg i sängen ock grät, kunde inte fatta vad som hade hänt. Att min älskade var borta för alltid. Att jag aldrig mer kunde mysa med honom i spiltan, aldrig aldrig någonsin mer.. Olle var en av de allra största hästarna i stallet, fast världens snällaste. Det tog ett långt tag innan jag kom igenom den värsta smärtan, än idag så tänker jag ju på honom. Nån gång per dag rinner nån tår ner på min kind, och så kommer de va hela livet.. Kan fortfarande inte fatta att han är helt borta.... FÖRALLTID :( ♥ Men den tiden jag och han delade va underbarare än någonsin.. Älskling lilla <3
Dessa 2 underbara hästar är dem som verkligen betyder mest.. glömmer dem aldrig, någonsin.. Dem som lärde mig rida och allt. Älskar dem sååå att det inte går att förklara ♥
Puss

Friday, yeah!

Fredag idag, och min desing+header kommer snart i think ;)
Under dagen har vi iallafall övat heeeela dagen på våran Cabaré, så på Måndag kör vi hörrni ;D
Aja, nu ska jag snart till stallet för att ridaaa, fota och träffa lite kompisar ;) Kunde fredagen bli bättre eller? Knappast <3 Älskar mina vänner sååååå, så inget blir misslyckat när man är med dem!
Mina vänner är så sjukt tokiga, men ändå så jävla underbara!
Ni kommer få läsa mycket om mina kära vänner här på denna bloggen, eftersom att mina vänner har en stor betydese i mitt liv. Utan mina fina vänner, ingen Tove. Så är det bara.
FINNS INGA BÄTTRE VÄNNER ÄN ER, ÄLSKAR ER SOM SATAN ♥
Puss

2 veckor!

Åh, det är helt sjukt.. nu är det bara 2 veckor till ridlägret!! Det kändes som det var 130 dagar kvar igår och nu är det bara 2 VECKOR helt plötsligt. Det har gått så jättesnabbt, och tänk att om 2 veckor så sitter jag kanske på hästryggen, kanske ryktar hästen eller så kanske jag bara har allmänt roligt med mina vänner! Kan verkligen inte fatta det, ska bli så sjukt roligt alltså!
VEDBÄNDE ÄR DET JAG ÄLSKAR OCH SAKNAR MEST AV ALLT.
Jag ska alltså på världens bästa ridläger på Vedbände, i 10 DAGAR! Finns inget bättre asså..
Lite bilder från förra sommaren från Vedis (vedbände). Fina minnen detta, som man aldrig någonsin glömmer ♥
(Oredigerade bilder, som är helt ovisade på både denna bloggen och denna bloggen.)
Hihi, aw. Världens goaste åsna.. Colgate ;*
Finaste hundarna, älskar er pluttisar.
(Den understa bilden är från i vintras, va bara tvungen att visa er den, mina finaste bebisar!) :')
... R.I.P Bartskii ♥♥♥
Aw, min kompis Maja och Orkan <3
Puss & Kram

Bilder från dagen.

Tänkte lägga upp bilderna nu från dagen. Vissa är på mig, vissa på Emmy och vissa på hästarna.
Rätt så söta bilder ändå va? (:
Och Emmy, jag älskar dig.
Haha min knäppa lilla sak, älskardig.
min snygga.
Bästa Annie och Goldy <3
Alla bilder är tagna med Emmys Systemkamera.
Kram, Tove

Stallet 6/6 -12

Min tårta gjorde succé, yey! :)
Många gillade den vilket var väldigt roligt, hihi.
Jaja, iallafall var jag där med mina underbara kompisar, och Emmy så fotade jag lite med.
Söta bilder. Dom flesta bilderna kommer såklart upp här sedan när min lilla segis har skickat bilderna.. :* Aja, bloggar mer sedan.
Glöm inte min och min bästaväns hästblogg: http://ponnyybus.blogspot.se
Hihi, aw. Min söta vän Olivia och hennes älskling Pilates ♥
Olivia, jag och Tova ;*
PS. Måste bara säga att jag älskar kommentarer, så kommentera mycket nu hörrni!! ;)
Puss

Hur min dag ser ut :)

Hej! Idag har vi ledigt från skolan, och då har jag tänkt att jag ska vara med på Tårtkalas i stallet, whey!! Har själv bakat en tårta igår btw, så hoppas de flesta gillar den. Hihi. Tror att det är Tårtkalas på de flesta ridskolor så att du vet va det innebär eller så? Jo alltså det är dem som trillat av på det närmsta året som ska bjuda på tårta (inklusive mig då..) Haha, rätt kul grej om du frågar mig ;)
Bild på min älskade sköthäst, älskar dig hjärtat och kommer sakna dig.. <3
Puss på er / Tove

@Tuesday

Tisdag idag då. Skoldagen har varit som vanligt, inga speciella grejer - eller jo, förutom skoljoggen.. fast jag och mina kompisar gick istället, hihi (y)
Men nu ska jag snart baka tårta, ledigt från skolan imon, typ nationaldag eller något? Håller inte koll på sånt, men ja imon ska jag iallafall tillbringa dagen i stallet då det är tårtkalas, yey! :D Då är det så att alla som har trillat av det närmsta året ska bjuda på tårta. Har för mig att det är så på de flesta ridskolor? Tårtkalas alltså. Jaja, så då ska jag snart baka tårta då.. ;) Har trillat av många gånger på det närmsta året faktiskt.. vet inte varför, men det är iallafall tur att man bara behöver baka en tårta, hehe.
Och ni som undrar varför jag inte gör nåt med designen eller så, jag vet det ser förjävligt ut nu.. ingen header eller nåt. Haha, men det kommer! Sophie håller på att fixaaa så det kommer, det kommer kära vänner :')
Jag och min fina kompis Hanna.
Och detta är då lilla jaaaag x)
Hihi, och det här är då världens bästa ponny.. Madicken

Puss :*

Grattis älskade syssling.

Idag fyller en sjukt viktig person i mitt liv år, min syssling fyller hela 14 år. Hoppas verkligen att du haft en toppendag Evelina! Saknar dig något sjukt nu och tycker vi ska försöka träffas snart igen gumman. När vi va små så träffades vi sjukt ofta, eftersom att vi bodde så nära, men nu träffas vi nästan aldrig. Och jag vill verkligen träffa dig snart igen, för somsagt så saknar jag denna underbara tjejen något sjukt! Alla minnen med dig glömmer jag aldrig gumman, aldrig. Och ja, vi måste träffas snart, det måste vi verkligen.



Älskar dig världens bästa, du betyder jättemycket.

Lite om mig.

Jag heter då Tove, som ni ser på bloggnamnet. Har en hästblogg med min bästavän, men ville nu pröva att blogga ensam också. Alltså så kommer jag då blogga på båda bloggarna.
Aja, här kommer jag iallafall att blogga om min vardag. Som då består av hästarna, kompisarna och ja allt galet jag hittar på på min fritid och även annat som ni kommer få läsa om om ni läser bloggen.
Jag är en tjej på 13 år som då är helt hästtokig. Skulle mest av allt vela ha en egen häst, men det får jag inte.. :/
Just nu har jag ingen snygg design eller något. Men min kompis Sophie ska fixa det så snart som möjligt.. alltså både header och design. Men ja, det får vara såhär sålänge.. :)
Puss / Tove ♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0