Ny familjemedlem snart

Snart åker vi iväg för att köpa en ny familjemedlem, en till kaniiiiiin :') Även en kompis till trulle. Sååååå mysigt med ett litet till djur, även en kompis till trulle då :') 
 

Ny familjemedlem snart

Snart åker vi iväg för att köpa en ny familjemedlem, en till kaniiiiiin :') Även en kompis till trulle. Sååååå mysigt med ett litet till djur, även en kompis till trulle då :') 
 

Ny familjemedlem snart

Snart åker vi iväg för att köpa en ny familjemedlem, en till kaniiiiiin :') Även en kompis till trulle. Sååååå mysigt med ett litet till djur, även en kompis till trulle då :') 
 

Tråkigt väder

Just nu regnar det ute, som det alltid gör här. Åh, är så less på det här vädret nu.. Varenda dag. Hela tiden. Så idag blir det väl att bara.. göra ingenting. Tråkig lördag, men usch på detta vädret. Men nu håller jag på att skicka bilder till en fin kompis (som jag ska ha till min nya header.) Ja, den kommer så snart som möjligt. Hon är grym på designer och headers och sånt.. så detta kommer nog bli riktigt bra!!

Lång fredag.

Denna veckans fredag har verkligen varit en lång dag. Det har hänt mycket grejer. Jo, det började väl helt normalt, som en helt vanlig fredag. Sedan skulle vi ta sprutan, vilket vi inte visste om innan. Detta var på förmiddagen.
 
Sen så, när vi hade engelskalektion så hade jag lagt mina nycklar bakom min dator när jag jobbade på med engelskan, samtidigt så hade troligtvis några killar från våran klass (nämner inga namn) tagit de och lagt dom i... toalettstolen. Nej, inte på handfatet eller på golvet eller något sådant.. I TOALETTSTOLEN. När engelskalektionen var slut så märkte jag ju att mina nyklar var borta.. Så jag letade ju efter de, och jag var RÄDD. Jag vet hur dyrt det är ifall man ska byta ut hemnycklar och ALLA andra nycklar jag har. Så vi letade jättelänge, i flera timmar. Jag skojar inte. Vi fick tillochmed berätta detta för skolledningen, då de också ringde hem till min pappa och berättade. Vi trodde ju att någon av killarna hade tagit med sig de hem eller något sådant. Men för att vara helt säkra så gick vi upp igen och letade efter nycklarna. Jag letade inne på toaletten, först i handfartet, golvet, osv. Men hittade inget där. Då kollade jag i toalettstolen, och där låg de. En centimeter ungefär av nycklarna var ovanför vattnet, men allt annat låg i toalettvattnet. Jag tog ju upp dem såklart, visst var det äckligt. Men vadfan, det är mina nycklar. 
 
Så nu är jag hemma (klockan är lite över halv 5), och vi slutade halv 3. Alltså har vi letat i 2 timmar. Och nu är jag trött...
 
Men ändå, måste ju visa bilderna som jag och söta Filippa tog igår, jättefina bilder blev det! Hade en underbar dag med massa skratt och flams :')
 
ALLA KOLLAR HENNES BLOGG , HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR!!
Tycker verkligen om dej älskling ♥♥

Cyklar till stallet

Ska byta om nu till ridkläder, sedan ta ett mellanmål, och snart så åker jag ut till stallet. Ingen ridning idag, utan teori. Hoppas det med blir kul :) Puss
 
Kan bjuda på en ovisad bild från igår.. :) 

Fotografering med bästisen

Idag har jag och Hanna varit och fotat lite, det blir ju nästan aldrig av annars, så det var kul att komma ut och fota lite igen. :') Många bra bilder blev det allt, tänkte lägga upp några här (innklusive dagens outfit.) Kommentera gärna.
 

Hannas kamera:
 
~ Outfit.
Skinnjacka - H&M, vet ej pris.
"Halsduk" - Glitter, 99 kr.
Stickad tröja - H&M, 149 kr.
Byxor - Bikbok, 300 kr.
Skor - Skopunkten, vet ej pris.

Krulligt hår

Nu kör vi på lite lockigt hår. Drar snart ut med bästisen för att fota, studiedag idag ju.. = ingen skolaaaa, wihooo :') 
 
Bloggar mer sen, och då har jag nog lite nya bilder med förhoppningsvis :) 
Puss.

Hjärtbokeh

Läste på en grym blogg idag, ett bra tips när man ska göra för att fota hjärtbokeh. Och jag har försökt och trixat & fixat hela förmiddagen. Jag har inte så bra tålamod heller, men jag försökte så gott jag kunde.. Men lyckades inte så bra. Men det var ju trotsallt första gången jag ens försökte och så, så nästa gång kanske det går, förhoppningsvis. 
 
Jo, det jag hade lite svårt för var att det skulle bli många hjärtan, om ni förstår hur jag menar. Det blev ETT hjärta. Det är samma sak som vanlig bokeh, då blir det ju många cirklar, men det blev bara ett hjärta på min. Tyckte att det var rätt svårt, och jag förstod inte heller riktigt exakt. 
 
Men såhär blev mitt, heheh.. KOM IHÅG. Det var faktiskt första gången jag ens försökte, så vi skyller på det.
.. När det skulle blivit ungefär så, fast med hjärtan. Och en annan bakgrund då.
 
Någon som vet varför det blev som det blev? Och någon som vet hur man ska GÖRA? Kommentera gärna isåfall :) 
 
Har även fixat med en överraskning till er, som förhoppningsvis snart är klar.

Saknar vedbände

Inget går att beskriva min saknad till detta underbara läger... Nämnligen vedis läger 3 2012. Detta lägret kommer alltid vara speciellt för mig. Hade en perfekt och underbar häst, Phantom. Fick underbara vänner för livet. Har fått så många minnen från detta lägret. Alla kvällsaktiviter, alla galna fotokvällar / eftermiddagar i hagarna med hästarna. Alla härliga sommardagar, sommarkvällar. Alla härliga galoppstunder i skogen. Galoppracen. Åh, vad härligt det var. När vi badade med hästarna.. Allt, allt, allt! 
 
Vill tillbaka, nu.. Till allt. Spola tillbaka tiden och bara vara här och nu på vedbände. <3 Det bästa som finns.
 
Nu kör vi på RIKTIG bildbomb, kollar på dessa bilder om och om igen.. MINNEN MINNEN MINNEN :*

Förlåt för att jag inte alls har uppdaterat bra..

Är medveten om det, och jag har inte haft alls blogglust. Har flera läxor varje vecka (ibland prov också), och vill hitta på saker med kompisar, vill fota, vill vara med hästarna. Alltså, det blir lite mycket ifall jag ska hinna med bloggen också. Visst är det sjukt kul att blogga och så med, och jag kan säga.. JAG FÖRSÖKER VERKLIGEN hinna med allt.  Men eftersom att det ibland blir att jag inte hinner med de jag vill helst vill hitta på så blir det ju då att bloggen kommer lite i andra hand. Och ja, det finns inte så mycket mer att göra. Men jag ska verkligen försöka.. Hoppas ni förstår mig.
 
Men idag är det iallafall fredag, och äntligen helg. Mitt liv förändras typ varje dag känns det som nu för tillfället. Ena dagen är jag superglad, nästa dag är jag helt nere. På förmiddagen är jag jätteglad och sen när jag kommer hem från skolan så är jag skitsur och inte alls glad. Men det är väl så ett tag nu, när allt är nytt i skolan och nu i tonåren. Det är faktiskt lite jobbigt, men det är väl bara att stå ut. 
 
Idag efter skolan åkte jag en liten sväng med bästisen till Grand och var där lite. Köpte mig även en ny "halsduk" eller ni vet en sådan som man snurrar runt halsen flera varv.. Myspys :) Sitter med den på mig nu, den är så skön!! 
 
Vi åker nog dit imon med och beställer pizza och cola. Skulle verkligen vara supermysigt.. Ett måste <3 
 
2 bilder idag från Grand, när vi satt på resturangen med datorn.. en riktig härlig fredagskänsla :'D

Lite bilder på Filippa & Katie.

Filippa & Katie igår. (Har inte hunnit redigera dessa bilderna på Filippa och Katie. Dock blev de inte så bra heller när de red inomhus..)


Fuck löss...

Aha..., då har man löss då.. Fast förhoppningsvis så försvinner de nu när vi har tagit ett salgs "medel".
 
Kolla vilken fin badmössa jag fick ha med då efter jag tagit detta medel.. haha, fiiiint ;)
 


.........

Harry - Min bästavän.

Eftersom att det andra långa inlägget som jag skrev om (Vänner) var så omtyckt så tänkte jag att jag kan skriva en lång text idag om min älskade sköthäst som är såld för ett tagsen.
 
Det hela med min älskling började för 2 år sedan, då jag började rida. Från början så var jag rädd för honom (som alla andra) eftersom att det har gått så mycket skitsnack om denna f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-a ponnyn, som "Åh, ska du rida HARRY?! Bara så att du vet så är han skitfarlig, han kommer sparka dig, och bita dig!!!" Osv, osv, osv hela tiden. Och jag då, som precis hade börjat rida, och kunde abolut inget om hästar.. bara att de hade fyra ben och att man kunde rida på dem var ju DÖDTSSKRÄMD och trodde på allt de sa, ABOLUT ALLT. 
 
.. Och jag minns den dagen så väl. Då jag skulle rida Harry för första gången. Jag undrade med min ridlärare varför vi inte hade fått rida honom när vi var så kallade "nybörjare". Hon svarade att Harry var inte en nybörjarhäst osv. Jag nöjde mig med svaret, och usch vad stel jag var på honom. Jag spände mig i sadeln, höll HÅRT i tyglarna och var beredd på att jag skulle flyga av NÄR SOM. Men efter ungefär halva lektionen hade både jag och Harry lugnat ner oss, och det blev faktiskt mer och mer roligt att rida honom då. Jag slappnade av, höll inte så hårt i tyglarna, men var ändå beredd på att åka i backen när som. Och NEJ, jag vågade inte galoppera på honom den första gången jag red honom, NEJ inte efter allt snack om honom. Fick även en så underbar kommentar av min ridlärare som jag ALDRIG glömmer, nej aldrig. Hon sa så här "Ni är så fina tillsammans, ni passar verkligen. Man skulle kunna tro att det är din häst. Han litar på dig, du litar på han."
 
Efter de ridpasset så blev jag mer och mer trygg med honom. Jag började då tro mer och mer på oss. Såg fram emot nästa ridpass då jag skulle rida honom igen. Ridpasset därpå gick lika bra som de första. Kunde slappna av ännu lite mer. Men jag vågade inte borsta honom efter ridlektionen, för att när man var hos honom så på nåt sätt så skrämde han en, för att han ville va ifred. Och de gjorde han genom att stryka öronen bakåt, och bara de gjorde mig livrädd. 
 
Men efter hand så blev jag mer säker med honom. Jag kunde lita på honom, han kunde lita på mig. Åh, det var så underbart... Sedan efter ett tag så blev jag hans skötare, och efter tag så vågade jag såsmåningom rykta honom själv, och sadla honom.
 
Jag åkte till stallet varje dag ungefär, bara för att få träffa min älskade bästavän. Såg fram emot att få ge honom hästgodiset och bara sitta där i spiltan och njuta av livet. Och få känna hans varma och lena päls. Bara vara. Vara där, glöma läxor och allt. Bara här och nu, med Harry. 
 
Såsmåningom fick jag reda på att han var till salu, då brast mitt hjärta. JAG SKULLE ALDRIG MER FÅ TRÄFFA MIN LIVS BÄSTAVÄN. Och jag skojar inte, jag gråter nu när jag skriver detta. Det här var det svåraste steget jag någonsin tagit i mitt liv, att lämna min bästavän. Glömmer aldrig, ALDRIG dagen då jag skulle cykla till sommarhagarna med min nya systemkamera och cyklade dit med ett glatt humör för att få träffa och fota min, min... ALLRA BÄSTAVÄN. Och då var han borta, jag letade runt i hagen och försökte intala mig att han var längst bort i hagen, som han brukade. Jag letade i flera timmar och då kom tårarna. Jag visste vad som hade hänt. Jag visste att jag aldrig skulle få träffa honom igen, att han nu var såld. Till någon annan. Inte till mig, det skulle aldrig bli VI igen, det visste jag.
 
Jag HOPPAS verkligen att han har det bättre där han är nu. Det är han verkligen värd, min älskade ponny. 
 
Tryck på länken för att komma till en film jag har gjort med en massa bilder i och även en hoppfilm, där jag hoppar med min underbara. (Hittade denna filmen på datorn, hade gjort den förra året tror jag.) Gamla goa minnen.....
http://www.youtube.com/watch?v=pkrTFywSDKw&feature=youtu.be
 



Kommentera nu så blir jag glaaa :)

Fredag idag, och jag är glaaaaaa

Tänkte ta och berätta lite om dagen, men kan väl börja med att säga att jag e glaaaa :D 
 
Skoldagen idag har varit helt ok, som vanligt. Slutade halv 3 och efter det så åkte jag och mina kompisar hem till mig och vi bakade.. :) Chokladbollar fick det bli. Sedan så åkte jag, mamma och Ellen iväg till Grand Sammarkand och jag köpte ett par URSNYGGA byxor som jag letat efter jättelänge.. Så ååååh, jag är så glad! 
 
Har haft en underbar dag med kompisar, har fått de nya snygga byxorna och nu är det HELG! Och vi ska äta gottgott ikväll, och helgen blir super! Åhhhhh :'DD
 
Lite bilder från idag.

Sen var det då de här byxorna jag köpte.. älskaaaa :'D Köpta på BikBok för endast 299kr. 

Ingen uppdatering igår..

Vet att det inte blev någon uppdatering igår.. Men jag bloggar kanske mer sedan, fredag nu. På engelskalektionen så jag hinner inte skriva mer, puss <3

Dagen

Idag har jag varit i skolan, som vanligt. 
 
Skoldagen har väl varit helt ok. Rätt så chill ämnen på förmiddagen, först matte, sedan no, och sen musik och sedan lunch. Sen var det då dags för skoljoggen. Och åååh vad mycket folk det var, 2000 har jag för mig att de sa?! På låg - och mellanstadiet så var vi ju bara den skolan som skulle springa då, eller ja.. jogga. Nu var vi ju typ hela Växjö. Men ja, det var så kul för att jag träffade min underbara kompis Emmy där, som jag vanligtvis bara brukar träffa i stallet :'D Så kul!!
 
Nu ska jag fortsätta med läxan, bloggar mer imon :) 

Hemma från ridningen

Nu har jag kommit hem från ridningen. Hade dessutom bytt grupp till stora hästar (inklusive ponnysar), fast att jag rider i det stora ridhuset. Har ju innan bara ridit i de "lilla ridhuset" då som det kallas. 
 
Kändes mycket bättre i stora ridhuset, och sen så fick jag ju också rida en toppenponny som jag aldrig ridit förut. Hon heter Katie. Idag så övade vi mycket på tempoväxlingar, mycket galopp och volter m.m. Åh, det gick sååååå bra!! Katie var först lite seg och trött ibörjan men gick bättre till slutet :) Och sen så fick jag henne i form 5 gånger med :D Eftersom at jag inte ridit så länge heller nu så är jag faktiskt jättejätteJÄTTE nöjd över dagens ridpass. Bästa på läääänge.
 
Tack Tova för att du var där och fotade. Hoppas också att vi kanske kan få rida ute nästa gång, idag blev det ju inte så då det ösregnade.
 
(Bilderna blev ju kanske inte såhär toppentoppen bra då vi red inomhus. Men det blev verkligen så bra som det bara kunde bli, för att rida inomhus.) 
 
Kan bjuda på 4 svartvita bilder, hinner inte lägga upp mer.. Måste plugga på ett prov jag ska ha på Torsdag.



... Fina, fina, fina ponny <3

Nu åker jag och klipper mig..

Bloggar mer lite senare, puss

Idaaag

Idag har jag tillbringat dagen till att vara med världens snällaste kompisar. Vi fotade en hel del, och flummade :') Åh. det var så kul att träffa de igen. Eftersom att det var så längesen, och åh.. Jag trivs verkligen med dem. Ni är grymma mina älsklingar, jag älskar er <3
 
Sen så åkte Nellie hem, så då var jag och Tova ett litet tag. Då cyklade vi ner till Grand och tittade lite på Hööks och lite andra roliga affärer :3 Dock så handlade jag inget, hade inga pengar med mig eftersom att jag inte visste att vi skulle dit. Men det var kul iallafall. Sen på vägen hem så stannade jag också lite vid hagarna för att fota hästarna, blev rätt så bra bilder faktiskt ;) 
 
Lite bilder från dagen.
KOPIERINGSFÖRBJUDNA. (Du måste ha fått tillåtelse av mig innan du kopierar bilderna, men om du själv är med på bilderna så är det självklart att du får spara / kopiera bilderna.)
 
KOMMENTERA SÅ BLIR JAG GLA :'D
 


S
Söt Goldy.... söt ;)


Bjuder på lite söta bilder

Har fått massa önkemål av många att ha kvar bloggen. Så jag har nog kvar den, men jag är nog inte lika aktiv som innan. :) 
 
Lite bilder från någon vecka sen då jag och en kompis var hos några söta hästar och fotade, supersöta shettisar :*



Sååååååå mysiga :') Kommentera nu! 

En gammal bild

Denna bilden.. gud så mysig!! 1 år ungefär denna bilden togs. Jag och ponnyplutten Feldon <3 Söta häst.
 

Fredag

Fredag idag då, och vi har hela helgen framför oss.. Skönt!! 
 
Idag var det iallafall sista gången för mig att rida på fredagar. Tycker att det nästan är lite sorgligt. Har ALLTID ridit på fredagar så det kommer kännas konstigt att rida på tisdagar nu istället. Alltså det var så himla härligt och skönt att komma till stallet och vara läxfri, ha hela helgen framför sig och bara ... kunna slappna av för en gång skull. Sedan åka hem och mysa och käka nåt gott. Åh, vad mysigt det var! Men samtidigt ska det bli kul att gå mot nya utmaningar och utveckas mer. Börja i en ny grupp, ny ridlärare, nya ridkompisar osv. Tror faktiskt att det kommer bli bra.. riktigt bra! 
 
Vet inte heller hur jag ska göra med bloggen nu.. Har tänkt ta en bloggpaus. Har inga bloggidér och nästan inga läsare. Det känns inte lika kul längre, man får inte samma "bloggkänsla" eller så längre. Men ändå känns det konstigt att sluta.. Kanske ska jag börja på en ny blogg. Kanske med någon kompis? Eller vad tycker ni? Alla åsikter som just DU tänker är såklart tillåtna.
 
Bild på mig och mitt finaste hjärta som fyller år idag! Fyller 13, tonåring! Ville bara säga grattis ännu en gång älskling, du är bäääst tjejen <3

Min favorit

Fotade idag lite med älsklingsfavoriten, blev riktigt bra foton faktiskt! 
 
Imon är det Fredag, och ridning. Sista gången på fredagsgruppen då.. Lite sorgligt och kommer sakna att rida på Fredagarna. Åka ut till stallet och när man kommer hem blir det fredagsmys med familjen. Men det ska ju bli superkul att lära sig mer, utvecklas och börja rida stora hästar på Tisdagar istället. Men somsagt, kommer saknar Fredagsgruppen så mycket ♥
 
Lite bilder från dagen.. Kommentera gärna! :)


Har haft en helt fantastisk dag.. Tack världens finaste bästis Alexandra ♥♥♥

Saknar faktiskt bloggen lite..

Kanske börjar jag uppdatera lite mindre fast att jag ändå är kvar? Har även fått ett ebjudande av min kompis till deisgn, så kanske att jag kommer tillbaka helt. Men jag vet inte riktigt ännu.. Om jag har tid och så.
 
Just nu sitter jag i skolan, kan bjuda på 2 söta bilder från gårdagen med världens bästa klass, 7C.
 
Puss / Tove
 

Bloggpaus

Kör på en bloggpaus. Statistiken är inte alls bra, och det är mitt eget fel. Jag vet. Börjar bli trött på designen och känner ingen som kan fixa en snygg gratisdesign. Har inga bloggidér och bloggningen tar sååå mycket tid för mig som jag egentligen behöver ha till att göra annat. Så nu har jag bestämt mig för en bloggpaus, så kanske jag kommer tillbaka. 
 
Men glöm inte!! Ni kan alltid följa mig på instagram för bra uppdatering, toveekarlssonn. Och lägg gärna till mig som vän/ bevaka på dayviews, tovespiix heter jag där!
 
Lite bilder från idag, världens underbaraste galnaste knäppaste finaste kompisar <3 

















Hur min dag sett ut

Känns som att det här verkligen var sista sommardagen för iår, sorgligt men sant.. 1 september nu, så nu får man väl se fram emot hösten då. Dagen har jag iallafall ägnat åt att vara med familjen, vi åkte ner till södra sverige till farmor och hade det jättemysigt. Imon blir det stallet för att träffa min underbara unge Emmy igen på en dressyrtävling, även några andra kompisar kanske man träffar. 
 
En bild från dagen, på mig.

RSS 2.0